Home » , » Η ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ (1964)

Η ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ (1964)



Παραγωγή: Finos Film
Α' Προβολή: 17 Οκτωβρίου 1964
Κατηγορία: Κωμωδία

Σκηνοθέσια: Ντίνος Δημόπουλος
Σενάριο: Γεράσιμος Σταύρου
Φωτογραφία: Παύλος Φιλίππου, Κώστας Φιλίππου
Μουσική: Γιώργος Μουζάκης
Τραγούδι: Μαίρη Λίντα, Μανώλης Χιώτης
Σκηνογραφία: Μάρκος Ζέρβας
Μακιγιάζ: Ηλίας Ψαρουδάκης
Μοντάζ: Πέτρος Λύκας

Ηθοποιοί: 
Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κάκια Αναλυτή, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Ντούζος, Γιάννης Βογιατζής, Χρήστος Πάρλας, Μέλπω Ζαρόκωστα, Άρης Μαλιαγρός, Δημήτρης Νικολαϊδης, Ρίτα Μουσούρη, Σούλη Σαμπάχ, Μαρία Μπονέλου, Δημήτρης Μπισλάνης, Χρήστος Δοξαράς, Γκόλφω Μπίνη, Νίκος Τσούκας, Λίλιαν Σουρτζή 

Υπόθεση:
Ο Χάρης Ζάβαλος, ένας μεγαλοαστός πολιτικός, βρίσκεται παγιδευμένος από κάποιον υπάλληλο του σε μια βίλλα όπου γίνονται σεξουαλικά όργια. 
Συλλαμβάνεται και στο αστυνομικό τμήμα που οδηγείται, συναντά την Βιολέτα, με την οποία ο Ζάβαλος έχει αποκτήσει ένα νόθο παιδί. 
Από διαβολική σύμπτωση, η Βιολέτα γίνεται η κάτοχος ενός καρνέ γεμάτο ονόματα της υψηλής κοινωνίας που εμπλέκονται στο σεξουαλικό σκάνδαλο της βίλλας. 
Ο Ζάβαλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει το καρνέ, η Βιολέτα όμως τον εκβιάζει ζητώντας του να αναγνωρίσει το παιδί, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο Ζάβαλος είναι ήδη αρραβωνιασμένος. 

Πατώντας το λινκ στη περιγραφή συνεπάγεται από μέρους σας ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του greekmania.eu και θα μεταφερθείτε σε ιστοσελίδα τρίτων
Share this article :

Αναγνώστες

 

Copyright © 2013. Greek Mania - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger